Henry Miller, Stenbukkens vendekreds

Henry Millers selvbiografiske roman “Stenbukkens vendekreds” springer rundt i forfatterens liv og fortæller blandt andet om hans tidligste seksuelle oplevelser, da han som bare 15-årig indledte en affære med sin næsten dobbelt så gamle klaverlærer, mødet med hans første kone, Beatrice, og deres ulykkelige ægteskab, der kulminerede i en voldsom forelskelse i den unge, eksotiske June, som Henry Miller senere blev gift med.
Vi følger hans forsøg på at bryde med datidens seksualmoral og andre samfundsnormer, som Henry Miller hverken kunne eller ville indordne sig under.
Henry Miller (1891-1980) var en kontroversiel amerikansk forfatter, hvis erotiske romaner udfordrede samtidens pornografilove og medførte heftige diskussioner. Han er særligt kendt for sin selvbiografiske roman “Krebsens vendekreds” og trilogien “The Rosy Crucifixion” bestående af romanerne “Sexus”, “Plexus” og “Nexus”.
Henry Millers mange romaner er oversat til flere forskellige sprog, og han er kendt verden over som en af pionererne inden for den erotiske litteratur.
Hans Reitzels forlag 1964 –  295 sider

*** Paperback – pænt eksemplar

45,00 kr.

1 på lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Henry Miller, Stenbukkens vendekreds”