Privatlivspolitik

Hvem er jeg:

Mit webstedsadresse er: https://www.bogsamling.dk.
Min adresse:
John Sebastian Maj
Skovvej 13A, 7160 Tørring
Mobil: 26137555
Mail: bogen@bogsamling.dk

Indsamling af data:

Denne side fortæller dig:
Hvilke personlige data indsamler jeg – og hvorfor indsamler jeg disse.:
Når du som besøgende skriver dine data på webstedet “bogsamling.dk”, indsamler jeg de data, som vises i kontaktformularen, ligeså også din IP-adresse – og
Derudover browserens “User Agent String” som benyttes for at opdage spam.

Cookie- og privatlivspolitik Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af siden. –
Også for at gøre det nemmere for dig, hvis du evt. besøger siden på et tidspunkt igen….
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, bør du slette dine cookies (http://minecookies.org/cookiehandtering ) og undlade videre brug af websitet.
Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer.
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil dele af siden være mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt – samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter bogsamling.dk indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer.
Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker interesseret på.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse …
Omkring betaling:
Bemærk !!!!
Der er ingen betalingsportal tilknyttet bogsamling.dk – al betaling foregår manuelt – enten via MobilePay eller en bankoverførsel
Det betyder at du ikke behøver at frygte sikkerheden for dine betalingsoplysninger – da de som sagt ikke figurerer på siden
Du modtager en beskæftigelse via mail – umiddelbar efter du har indsendt dine oplysninger (Navn – Adresse – mm) – hvor der er beskrevet hvor og hvordan du kan betale ….

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere min services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger:
Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og tredje part må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Jeg anvender kun data behandlere i EU, eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager :
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske på mail til jsmaj.dk@gmail.com

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til http://www.datatilsynet.dk/

Udgiver:
Websitet ejes og publiceres af:
John Sebastian Maj
Skovvej 13A, 7160 Tørring
Mobil: +45 26137555
Mail: jsmaj.dk@gmail.com