Bente Halkjær, NATURENS SPISELIGE FRUGTER

Det nye nordiske køkken har inspireret mange til atter at kende naturens planter og benytte dem i maden.
Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.
Bogen indeholder opskrifter på f.eks. hasselnøddecreme, agernsmåkager, enebærsennep, varm havtornsaft med krydderier, abildkranse, tjørnebærgelé, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.
Skrevet af forfatteren Bente Halkjær, der er hortonom, skribent og en ivrig samler af naturens frugter.
Kirsten Tind står for de smukke  tegninger, og Kira Brandt har lavet madfotos.

**** Hardback – flot eksemplar

55,00 DKK

1 på lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bente Halkjær, NATURENS SPISELIGE FRUGTER”