Varis Bokalders & Maria Block, The Whole Building Handbook

The Whole Building Handbook er et kompendium af alle de emner og strategier, som arkitekter har brug for at forstå for at designe og konstruere bæredygtige bygninger til et bæredygtigt samfund.
Forfatterne bevæger sig ud over den nuværende definition af bæredygtighed i arkitektur, som har en tendens til at fokusere på energieffektivitet, for at inkludere vejledning til arkitektur, der fremmer social samhørighed, personlig sundhed, vedvarende energikilder, genbrugssystemer til vand og affald, permakultur, energibesparelse – og altafgørende bygninger i forhold til deres sted.
Forfatterne tilbyder en holistisk tilgang til bæredygtig arkitektur og autoritativ teknisk rådgivning om: Hvordan man designer og konstruerer sunde bygninger gennem valg af egnede materialer, sunde servicesystemer og design af et sundt og behageligt indeklima, herunder løsninger til at undgå problemer med fugt , radon og støj samt hvordan man letter rengøring og vedligeholdelse.
Hvordan man designer og konstruerer bygninger, der bruger ressourcer effektivt, hvor opvarmnings- og kølebehov og elforbrug minimeres, og der anvendes vandbesparende teknologier og genbrugsteknologier.
Sådan lukkes organisk affald, spildevand, varme og energikredsløb.
For eksempel hvordan man designer et kloaksystem, der genbruger næringsstoffer.
Inkluderer et afsnit om tilpasning af bygninger til lokale forhold, der ser på, hvordan et sted skal studeres med hensyn til natur, klima og samfundsstruktur samt menneskelige aktiviteter.
Resultatet er en omfattende, grundigt illustreret og omhyggeligt struktureret lærebog og reference.
Taylor & Francis Ltd 2009 – 689 sider – Fuld farve, tal, tabeller, grafer, indeks –
sprog Engelsk
Forfatterbiografi: Varis Bokalders er økologisk arkitekt og direktør for arkitektfirmaet ‘Ekokultur Konsulter AB’ i Sverige. Han underviser også i økologisk bygning på skolerne for arkitektur og bygningsingeniør ved Det Kongelige Tekniske Institut, Stockholm.
Maria Block er en økologisk arkitekt og grundlægger af Block Architects Ltd, Sverige.

*** Paperback – rimelig pænt eksemplar

325,00 DKK

Ikke på lager