Raymond Oliver, Kogekunstens teknik og finesser

Oliver, der blev født i Langon i Bordeaux -regionen i Frankrig, var søn og barnebarn af kokke.
Hans mormor gav ham sin første undervisning i madlavning som dreng, og han begyndte sin lære som kok under sin far som 15 -årig.
I mere end 35 år var han ejer af Le Grand Vefour på Rue de Beaujolais i Palais-Royal-distriktet.
Hans berømte klientel varierede fra statsmænd som Winston Churchill og Andre Malraux, til forfattere, herunder Albert Camus og Georges Simenon, til industrialisterne og finansmændene Henry Ford og David Rockefeller.
Aga Khan og prins Rainier og prinsesse Grace af Monaco var blandt hans anerkendende klienter, ligesom Jean Cocteau og Colette.
Skandinavisk Bogforlag 1967 – med utallige opskrifter og teknikker – illustreret s/hv og farvefotos – 780 sider

*** Hardback – rimelig pænt eksemplar

250,00 DKK

1 på lager