Kirsten Høgh Fogt, God mad – Let at lave

Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg
Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel – en kogebog, der rent faktisk bliver brugt.
Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder!
I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder.
Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier.
Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Aschehoug 2003 – Jubilæumsudgave – Fotos: Jes Buusmann – tegninger: Mads Stage og Ole Spangenberg

*** Hardback – pænt eksemplar

120,00 DKK

Ikke på lager